Hoe gebruik ik de website als app?

Verdouw.nu is mobiel vriendelijk. De website is zeer goed te gebruiken op je mobiel. Onze tip is dan ook: zet de website op je beginscherm, en ervaar het gemak om de website als een app te gebruiken. Hieronder een korte uitleg hoe je voor Android en voor iPhone (de meest gebruikte toestellen) de website instelt als app. Dit hoeft maar eenmalig te gebeuren.

Website op Startscherm Android-toestel zetten

1. Open de browser Chrome.
  2. Ga naar de website (www.verdouw.nu) die u op het Startscherm wilt plaatsen.
  3. Tik rechtsboven op een pictogram met drie stipjes.
  4. Tik op Toevoegen aan startscherm.
  5. Geef de site een herkenbare titel of laat de standaardbenaming staan.

Website op Beginscherm iPhone/iPad zetten

1. Open de app waarmee u internet.
  2. Open de site (www.verdouw.nu) die op het Beginscherm moet komen.
  3. Tik onderin (bij de iPad bovenin) op de Deelknop (vierkantje met pijl omhoog).
  4. Tik op Zet op beginscherm.
  5. U ziet de naam die op het beginscherm zal komen en het website-adres.
  6. Tik op Voeg toe.
Lees meer over online bestellen